Dapatkan pandangan PakTeh..!

Wednesday, May 14, 2014

Hanya Call dan WhatsApp SAHAJA

as salam semua.

terima kasih atas lawatan dan perhatian saudara ke blog PakTeh ini, sangat dihargai. Walau bagaimanpun, kebelakangan ini PakTeh sangat sibuk menguruskan perniagaan yang semakin berkembang dengan sokongan semua. demi memenuhi hasrat setiap pelanggan dan memenuhi rasa tanggungjawab pada semua, menjadikan masa untuk PakTeh sangat terhad.

Justeru itu, PakTeh hanya melayan dan menjawab kebanyakkan soalan serta perkongsian melalui CALL dan WhatsApp SAHAJA. lain-lain keadah sebelum ini terpaksa dihadkan kerana soalan yang terlampau banyak diterima.

semoga ianya dapat meneruskan perhubungan berterusan dan perkongsian yang sedia wujud.

terima kasih.




13 comments:

suhaime said...

Salam pak teh..mcm mana nk berhubung dgn pak teh..

Anonymous said...

salam pak teh.. nak jual rumah teres atas nama sendiri...loan gov..
1. cara nak tahu baki hutang.( hubungi siapa? )
2.apa yang perlu buat..( pembeli dah ada )
trima kasih.

Carian Kerja said...

jom. salam. layari my web http://www.cariankerja.com

Chestha Ginanzar said...

Sangat menarik sekali infonya .. keep bloging ganz ...
rumah tanah dijual
website jual rumah
cari rumah di bekasi
cari rumah di bogor

Rezuan Daud said...

As salam, sy menjalankan perniagaan konsultasi rekaan dan pembinaan rumah untuk tujuan renovasi dan rumah baru... Saya ingin mencari kenalan yang dapat menguruskan pinjaman perumahan khususnya bagi pelanggan saya...sesiapa boleh tolong? Pak teh?

Anonymous said...

Mcm mana nak hubungi pak teh?

Anonymous said...

Anuar,
Salam pak teh,macamana nak contact pak teh.
(Anuar-018-2817194).

Anonymous said...

salam pak teh/..saya ada buat pjmn perumahan kerajaan ,saya merasa terkena tp dengan kontraktor.soalan 1: boleh kah tuntutan bayaran di terimaterus k pemilik bkn k kontraktor soalan 2:adakah peguam akan melindungi pemilik. soalan 3:adakah kerani saja kita brurusan d ,pjbt guaman..itu jer prsoalan saya pakteh stakat ni..sudilah mnjawab..tima ksh,wsaalam

nurul huda said...

Assalammualaikum .. Kalau ade kengkawan kt cni or sedara mare yg nk bt personal loan bole la contact somi saya. Die keje kt koperasi wawasan malaysia berhad .sume cawangan ad kecuali sabah Sarawak . Bole google utk info atau kol wassup 0125322705

nurul huda said...

0193533702 ini no tel pak teh tu

nurul huda said...

0193533702 ni no tel pak teh

muhd zahid said...

Assalamualaikum..

Pelaburan/pemilikan rumah mampu milik di Klang valley!!

Siapa2 yg berminat ingin membeli atau melabur dalam hartanah baru..sekitar klang valley..Harga murah..pm sy..insyaAllah..gain RM100k selepas rumah siap..(Pelaburan)..Lokasi menarik!!!

012- 2363684 Zahid

Laima Jelena said...

Halo, nama saya Laima, saya adalah korban di tangan kreditur penipuan saya telah ditipu 27 juta, karena saya butuh modal besar dari 140 juta, saya hampir mati, tidak ada makanan untuk anak-anak saya, bisnis saya adalah hancur dalam proses saya kehilangan hubsand saya. Saya dan anak-anak saya tidak tahan lagi. semua ini terjadi Januari 2015, tidak sampai saya bertemu dengan seorang teman yang memperkenalkan saya kepada ibu ibu yang baik Alexandra yang akhirnya membantu saya mendapatkan mengamankan pinjaman di perusahaannya, ibu yang baik, saya ingin menggunakan kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih dan Allah terus memberkati Anda , saya juga ingin menggunakan kesempatan ini untuk memberitahu semua orang Indonesia, bahwa ada banyak penipuan di luar sana, jika Anda membutuhkan pinjaman dan kontak pinjaman dijamin ibu yang baik Alexandra melalui email perusahaan. alexandraestherloanltd@gmail.com
atau alexandraestherfastservice@cash4u.com,
Anda dapat menghubungi saya melalui email ini; laimajelena@gmail.com untuk setiap informasi yang Anda perlu tahu, silakan dia adalah satu-satunya orang yang dapat diandalkan dan dapat dipercaya.
Terima kasih.

Post a Comment